Nieuws
Clean Team gestopt

De gemeente is gestopt met de inzet van het zogenoemde Clean Team: een team van Avalex dat dagelijks plekken met vuil nareed en opruimde. Het was te duur (ruim 3800 euro per week) en niet meer functioneel. Dat heeft wethouder Astrid van Eekelen de gemeenteraad laten weten. Het bijplaatsen van vuilniszakken bij containers is vrijwel gestopt, aldus de wethouder. Wel zijn er nu andere maatregelen nodig om dumpingen van grof vuil tegen te gaan. Er komt een nieuwe flyer voor inwoners. Met woningcorporaties worden afspraken gemaakt over het aanbieden van grof vuil bij verhuizingen. En met Avalex wordt gesproken over vaste ophaaldagen voor grof vuil bij grote wooncomplexen zoals in de wijken De Heuvel en Prinsenhof.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter