Demy de Groot is vandaag te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur komt Demy de Groot naar de studio om zijn nieuwe single te laten horen. Het thema vrouwen blijft Demy de Groot bezighouden als hij een onderwerp zoekt voor een lied. In z’n nieuwe single ‘Ik kan niet zonder’ bezingt hij hoe bijzonder de dame in kwestie voor hem is. Ook bijzonder is dat er net zoals in z’n vorige single ‘Hop Hop’ een stukje rap van Demy zelf in verweven is.

Na Demy komt om 13.05 uur Eric Baghuis achter de microfoon. Bij brengt een nieuw nummer dat de titel draagt ‘Every little kiss’. Een heerlijk nummer in het genre van de Drifters/Elvis/Palingsound. Sinds zijn vroege jeugd is Eric Baghuis geïnspireerd door de muziek van rock ‘n roll en ballads. Voor iedere generatie blijft de tijdloze muziek herkenbaar waar veel op gedanst wordt en die altijd weer garant staat voor een geslaagd feest of evenement.

En dan is er nog een derde gast: Om 13:35 uur is Kimberley Hennipman bij Midvliet FM. Kimberly presenteert haar single ‘Ga mee (op avontuur)’. Het lied, met een knipoog naar de Megarun 2019 heeft ze opgenomen in samenwerking met haar vaste producer Jeroen Dirksen. De echtgenote van Kimberly, Frank Hennipman, heeft op de hit ‘Marie Der letzte Tanz ist nur für dich’ van Rex Gildo een passende tekst geschreven. Kimberly en Frank deden zelf ook mee aan de Megarun 2019 die plaatsvond van 17 tot 21 juni.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter