De jaarlijkse Open Dag van ADO Den Haag is een enorm succes geworden. Het was gezellig druk, het weer was prima en er was zoals altijd weer ontzettend veel te zien en te doen. Toen het terrein om 10.00 uur officieel geopend werd, stormde meteen al een grote hoeveelheid supporters naar binnen. Het was namelijk direct tijd voor actie. De clinics van Skill Games en de proeflessen van ADO Den Haag Voetjebal begonnen onmiddellijk. Er hadden zich heel veel kinderen aangemeld en deze kids vonden het allemaal prachtig om eens te mogen schitteren in het Cars Jeans Stadion. Ondertussen draaiden de wielen van de spelersbus op volle toeren voor rondjes om het Open Dag-terrein en was het vanaf 11.00 uur ook mogelijk om een stadiontour te doen. Veel supporters keken hun ogen uit.

Na het middaguur verzamelden zich steeds meer fans rond het podium. Daar zorgden DJ Bronx, United Cheers, Quido van de Graaf en de Heeren van de Residentie eerst voor het nodige entertainment. Het was een uitstekende warming-up voor hét hoogtepunt van de dag: de presentatie van ADO Vrouwen en het eerste elftal. Eén voor één werden de speelsters, spelers en stafleden onder luid gejuich op het podium geroepen. Na de spelerspresentatie was het tijd voor de handtekeningensessies.  (foto’s ADO Den Haag)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter