In deze zomervakantie organiseert Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten familie rondleidingen voor families met kinderen van 6 tot en met 12 jaar met als thema ‘kasteelbewoners’. Kinderen mogen zich verkleden als ridders of baronessen en worden zo, als heuse kasteelbewoners, echt onderdeel van het verhaal van Duivenvoorde. Dit familiearrangement vindt plaats op de volgende dagen: Dinsdag: 30 juli en 27 augustus; Donderdag 25 juli; Vrijdag 2, 9, 16 en 23 augustus. Aanvang 10.30 uur, einde 12.30 uur. De activiteit is inclusief koffie/thee/limonade voor de kinderen en iets lekkers. En na de rondleiding mogen de kinderen een leuk cadeautje ophalen in de winkel. De tickets voor het arrangement zijn te bestellen via de webshop van kasteel Duivenvoorde.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter