Nieuws
‘Hollands Buiten’ onbekend informatiekanaal

‘Hollands Buiten’; onder deze merknaam presenteren kastelen, landgoederen en buitenplaatsen in de zogenoemde Landgoederenzone Zuid-Holland – waar ook Leidschendam-Voorburg onder valt – zich aan het publiek. Men startte daar officieel al een jaar geleden mee maar de merknaam is bij het grote publiek nog steeds onbekend. Dit ondanks het feit dat er wel een website is: www.hollandsbuiten.nl

Op die site is informatie te vinden over de kastelen, landgoederen en buitenplaatsen inclusief activiteiten die er plaatsvinden. De historische samenhang van de zone wordt benadrukt net als de samenwerking van de buitenplaatsen. De site wordt gerund door Erfgoedhuis Zuid-Holland. Daar wil men Hollands Buiten een nieuwe impuls geven door meer achtergrondinformatie en verhalen over de buitenplaatsen toe te voegen aan de site en ook het aantal evenementen dat op de buitenplaatsen wordt georganiseerd standaard op de website plaatsen.

Bij Hollands Buiten worden nu Dorrepaal, Huygens Hofwijck , Vreugd en Rust alsmede kasteel Duivenvoorde vermeld. (foto Hollands Buiten)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter