Sinds de Jumbo en Action de ingangen van hun winkels aan het Koningin Julianaplein in Voorburg hebben, is het aantal geparkeerde auto’s daar fors toegenomen. Nu heeft de gemeente het echter nodig gevonden om twee parkeerplekken om te vormen tot overdekte stalling voor winkelwagentjes. Niet alleen van Jumbo maar ook van de verderaf gelegen AH.

Dit alles ondanks het feit dat er in de voetgangerszone rondom het plein genoeg ruimte is om die stalling te plaatsen. Er lijkt dus niet erg over te zijn nagedacht. De klanten zetten de winkelwagens bovendien gewoon in de wandelpaden. En de parkeerplaats aan de Marcellus Emantslaan staat, na de sluiting van de Jumbo-ingang aan die kant, grotendeels leeg. Misschien nog een plek voor sociale woningbouw nu de gemeente zo hard op zoek is naar nieuwe locaties? Er hoeven maar een paar bomen voor te sneuvelen.

(naam inzender bij redactie bekend)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter