In Atelier BW5 aan het Zwartepad 5 in Voorburg wordt vanaf zondag de foto-expositie Lost in Asia met foto’s van Voorburger André Heine gehouden. De expositie wordt zondag 28 juli rond 16.30 uur geopend door Wang Choy, bestuurslid museum Huygens’ Hofwijck. 16.00 – 18.00 uur

De foto’s van André laten een Azië zien dat er nu niet meer is. De expositie in Foto Atelier BW5 in het Huygenskwartier Voorburg bevat foto’s uit China, Cambodja, Burma Vietnam en Indonesië (Papoea). André Heine begon meer dan 30 jaar geleden te reizen door Azië met zijn camera. De avontuurlijke reizen brachten hem op plekken waar wellicht nog een halve eeuw daarvoor alleen maar ontdekkingsreizigers kwamen. Anno 2019 zijn dat plekken die ten prooi zijn gevallen aan massatoerisme.

Naast sfeervolle landschappen zijn er ook portretten te zien uit een wereld die uiterst zeldzaam is geworden qua kleding. Misschien is dit nu nog wel te zien als toeristische attractie, maar niet meer als de normale kleding die mensen eeuwenlang hebben gedragen.

De expositie duurt tot 7 september. De reguliere openingstijden zijn vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur of op afspraak.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter