Naar verwachting zullen er vandaag, zaterdag, minder ritten worden geschrapt dan vrijdag, aldus de NS. Op vier trajecten vallen nog wel enkele intercity’s uit: Amsterdam – Rotterdam (IC Direct), Amsterdam – Alkmaar, Den Haag Centraal – Amsterdam en tussen Amsterdam en Sittard. Er rijden dus nog wel intercity’s op deze lijnen, maar iets minder.

Ondertussen zijn er nog extra mensen opgeroepen om de treinen te herstellen die last hadden van de hitte. De monteurs in de werkplaatsen, onder andere in Leidschendam. werken met man en macht door om zoveel mogelijk treinen weer op de rails te krijgen. Houd er dus wel rekening mee dat er minder treinen kunnen rijden dan gebruikelijk op zaterdag en check de reisplanner of de NS-app voor u op reis gaat.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter