Kennelijk is er gemopperd over de bediening bij Proeflokaal Sijgje in de Herenstraat in Voorburg. Op Facebook staat namelijk de volgende hartenkreet:

,,Lieve gasten het is warm.. heel warm. Velen gaan nu even een terrasje pakken of uit eten. Gezellig en makkelijk. Maar wilt u alstublieft geduld hebben voor de mensen die u bedienen? Ze lopen in deze warmte met uw drankje of eten heen en weer en krijgen een klap van de hitte dit is slopend en zeer vermoeiend. Gun ze de tijd om even een slokje water te nemen of op adem te komen voor ze de hitte weer trotseren. Ze doen echt hun best om u met een vriendelijke glimlach te bedienen!

Mocht u uw eigen keuken te warm vinden om zelf voor u of uw gezin te koken? Neem de tijd om rustig op uw eten te wachten. Bedenk dat het fornuis waar de koks achter staan iets groter is dan bij u thuis de branders vele malen groter en de ovens en frituur ook een enorme hitte afgeven. In sommige keukens is het bij deze hitte meer dan 55 graden. Toch staan deze mensen voor u klaar. Maar geef ook hen de tijd om even tot rust te komen en iets te drinken.

Kortom u wilt het iets gemakkelijker hebben bij deze warmte maar geef ook die fantastische mensen die u bedienen en uw eten bereiden de gelegenheid om even op adem te komen. Geniet van de warmte laat hen genieten van het werk wat ze doen, ze doen het graag maar nu even een tandje langzamer dus op standje hitte en zeg bedankt met een grote glimlach!

Geniet van deze mooie dagen. Zonnige groet, team Sijgje Voorburg.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter