Nieuws
BinckBank Tour nu in Den Haag

De professionele wielerronde BinckBank Tour, die twee jaar geleden Leidschendam-Voorburg aandeed, komt zaterdag 17 augustus in Den Haag. De deelnemers werken dan een individuele tijdrit af, net als destijds ook in Leidschendam-Voorburg het geval was.

Er wordt om 13.30 uur gestart op de Bezuidenhoutseweg bij Babylon. Het parcours loopt dan via de Bezuidenhoutseweg, Laan van Nieuw Oost Indië, Benoordenhoutseweg naar de Landscheidingsweg. Onder het viaduct op de grens van Den Haag en Wassenaar wordt dan gekeerd.

Op de terugweg slaan de renners bij de Boslaan rechtsaf om met een slinger om het kantoor van VNO/NCW de rijden. Tegen de rijrichting van de auto’s in koersen ze dan naar het Malieveld om op de Boorlaan te finishen. Een afstand van 8,4 kilometer.

De Haagse tijdrit is de zesde etappe van de Tour dit in België start. Daags voor de komst naar de Hofstad ligt de finish in Venray (Limburg). ‘s Ochtends na Den Haag moet er in Sint Pieters Leeuw nabij Brussel gestart worden voor de laatste etappe.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter