Nieuws
B&W willen investeren in stadsbeheer

B&W willen gaan investeren in de huisvesting van de dienst Stadsbeheer. Die zit nu op drie plekken: Nieuwstraat 2 Leidschendam, Einddorpstraat 18 Voorburg en Veurse Achterweg 14 Leidschendam. Nieuwstraat 2, een pand dat wordt gehuurd, zou verlaten moeten worden. Op de twee andere plekken moet fors geïnvesteerd gaan worden. Het zijn panden uit de jaren 80 die niet efficiënt zijn ingedeeld, die slecht geïsoleerd zijn, niet voldoen aan duurzaamheidseisen en eisen inzake energiebesparing, met verouderde brandmeldinstallaties, onhandige toiletten en moeilijk bereikbare magazijnen en opslagruimten. Bij de Veurse Achterweg zit bovendien asbest in het dak. Voor een onderzoek naar de beste huisvesting wordt 20.000 euro vrijgemaakt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter