Vandaag om 12:30 uur zijn één of twee organisatoren van het Hollands Feest Aan Zee te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Dit festival wordt vrijdag 2 augustus gehouden op het Zuiderstrand in Scheveningen (aan het eind van de Houtrustweg in Den Haag). Daags erop is daar ook Schollenpop, dus op zaterdag 3 augustus.

Hollands Feest Aan Zee is hét Nederlandstalige muziekfestival met optredens van: Anita Meyer, Django Wagner, Samantha Steenwijk, René Schuurmans, Henk Dissel, Mike Peterson, Wesly Bronkhorst en Quido van de Graaf. De presentatie wordt gedaan door John Medley. HFAZ is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. Deze kunnen besteld worden via Ticketmaster voor 23 euro per stuk. Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Dus niet op het evenement zelf. Ook is er een beperkt aantal VIP-tickets. Het terrein gaat open om 16:30 uur. De eerste artiest begint om 17:30 uur, de laatste eindigt om 23:00 uur.

Op zaterdag 3 augustus vindt het festival Schollenpop plaats met dit jaar onder meer optredens van Luminize, Nona, Eut, VandenBerg’s Moonkings, Tim Akkerman & the Ivy League en Playground Zer0 op het hoofdpodium. In het tentpodium ziet men onder meer CooCoo, Moonfire, Dirty Frank & the White Russian, New Dosis Audio en Suburbs. De aanvang van Schollenpop is om 13:00 uur.

Schollenpop vind je op het Zuiderstrand van Scheveningen. De entree is bij strandopgang 12. Om de continuïteit en toekomst van Schollenpop te waarborgen, vraagt de organisatie een entreeprijs van € 3,00 aan mensen boven de 18 jaar die na 15:00 uur komen. Kom je eerder of ben je jonger, dan mag je gratis het festivalterrein op.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter