De afgelopen twaalf maanden waren roerig maar ook succesvol voor de gemeente. Dat claimt de grootste coalitiepartij, de VVD.

Om die stelling te onderbouwen noemen de liberalen het volgende: groen licht voor bouw op bedrijvenpark Overgoo; groen licht voor bouw Duivenvoordecorridor (DVC); nieuwe projecten rondom Damcentrum; aanleggen ongelijkvloerse kruisingen N14; Mall of the Netherlands krijgt meer vorm; kentekenregistratie Huygenskwartier zorgde voor veel minder overlast; maatregelen om uitgaven jeugdzorg onder controle te krijgen werpen vruchten af; parkeren blijft gratis; de onroerendzaakbelasting (ozb) gaat niet omhoog; de huisartsenpost is terug in ziekenhuis Antoniushove; Antoniushove wordt uitgebreid tot specialistisch centrum.

Veel van de genoemde zaken waren echter niet de verdienste van de lokale politiek doch van andere partijen (N14, Mall, Antoniushove). Groen licht voor bouw DVC was er al; de nieuwe projecten Damcentrum stonden al in de planning. Gratis parkeren staat in het coalitieakkoord en de ozb werd met het inflatiepercentage opgetrokken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter