Stichting Sammy houdt zaterdag 7 september in de historische Villa Dorrepaal te Leidschendam-Voorburg een Indian Summer diner om geld in te zamelen voor de lokale bevolking in de Egyptische provincie El Fayoum. De opbrengst van Sammy’s Indian Summer gaat naar een derde klaslokaal wat in aanbouw is. Men belooft de bezoekers een onvergetelijke avond vol lekkernijen, goede wijnen en livemuziek.

Na een succesvolle serie huiskamerconcerten, een drukbezocht muziekfestival en een geslaagde Sammy’s Walking Diner en Sammy’s The Dansant in de villa organiseert Stichting Sammy nu Sammy’s Indian Summer in Villa Dorrepaal. Op deze bijzondere locatie verzorgt kok Bert Wildervanck een speciaal 7-gangenmenu met bijpassende wijnen. Tijdens het diner wordt muziek gespeeld door Rubenson.

De opbrengst van het diner komt geheel ten goede aan de projecten van Stichting Sammy. Alle deelnemers werken belangeloos mee, omdat zij het werk van Stichting Sammy een warm hart toedragen. De non-profit organisatie zet zich in voor de minderbedeelde bevolking in El Fayoum in Egypte, onder meer door het verstrekken van boodschappentassen, hulpmiddelen en medicijnen. Meerdere malen per jaar organiseert Stichting Sammy evenementen voor fundraising. Deze keer gaat de opbrengst naar de bouw en inrichting van een derde klaslokaal.

Sammy’s Indian Summer is zaterdag 7 september van 16.00 uur tot 21.00 uur in Villa Dorrepaal, aan de Westvlietweg in  Leidschendam-Voorburg. Ticketprijs: €49,50. Tickets verkrijgbaar via www.stichtingsammy.nl 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter