Activiteiten
Veel vaste onderdelen bij Vlietdagen

Een blockjam in Vreugd en Rust; een mini-symposium over het Kanaal van Corbulo; een symposium over Romeinse waterwegen in Zuid-Holland; vliegvis demonstraties; open huis bij de sluiswachters: dit zijn enkele hoogtepunten uit het programma van alweer de veertiende versie van de Vlietdagen. Deze worden vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september gehouden in Leidschendam-Voorburg.

De markten en braderie staan weer op het programma, net als muziek bij diverse horeca gelegenheden. Kinderactiviteiten en culinaire armada zijn ook van die vaste onderdelen. De Kids Heroes Funcruise en het stadsontbijt zijn ook dit jaar traditionele programma onderdelen. De Vliet ligt vol (historische) schepen die ’s avonds prachtig verlicht zijn. Deze 14e editie van de Vlietdagen wordt georganiseerd door DB Evenementen in samenwerking met de gemeente, ondernemers, vrijwilligers en bewoners.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter