Op zondag 11 augustus kunnen natuurliefhebbers meedoen aan een natuurtoer annex wildpluk workshop bij buitenplaats Molenwei, Stompwijkseweg 27. De start is om 14.00 uur. De toer wordt gegeven door Kitty Hinkenkemper, natuurliefhebster en wildplukster die deelnemers ook leert hoe zij gerechten kunnen maken van in het wild groeiende planten, struiken en bomen.

Elke donderdag verzorgt Kitty een wildplukdiner in het Haagse etablissement Appeltje Eitje, Prins Hendrikstraat 69. Na de toer op 11 augustus worden er ook lekkere dingen gemaakt van natuurgewassen. Men kan ook producten gratis mee naar huis nemen. Voor meer informatie en aanmelding zie de facebookpagina’s van Buitenplaats Molenwei en/of Kit’s Kitchen. Bellen kan ook: 06 – 3126 9592.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter