Kevin Village is heden te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur zit Kevin achter de microfoon. Het was even stil rond singer-songwriter Kevin Village uit Goes. Maar nu is hij terug met een single. De plaat heet Factor 50, dus hij is klaar voor de zomer. Kevin Village, artiestennaam van Kees van Vredegem, kampte met wat gezondheidsproblemen, maar die zijn nu achter de rug: “Nu gaat het hartstikke goed.

Vervolgens is om 13:05 uur is Roy de Letter telefonisch te gast in Kakafonie om te vertellen over de 42e editie van Waterpop die op 10 augustus in het Hofpark in Wateringen wordt gehouden. Al voor de 42ste keer wordt in het Hofpark in Wateringen het festival Waterpop georganiseerd. Een festival voor het hele gezin. Op 10 augustus opent het festival traditiegetrouw om kwart over twaalf met een kinderact. Er is een kinderhoek waarin geknutseld en muziek gemaakt kan worden en straattheater dat verbaast en laat lachen. Het festival heeft een sterke formule in handen en gaat daar ervaren mee door.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter