Nieuws
Contract voor de komst van 236 zonnepanelen

Zonnefabriek en de coöperatie Zon op Leidschendam-Voorburg hebben een contract getekend voor de levering van  236 zonnepanelen. De coöperatie bestelde een installatie met 236 zonnepanelen die dit najaar geplaatst zal worden op de nieuwe sporthal aan de Delflandlaan. De gemeente heeft het dak van de sporthal aan de coöperatie aangeboden om het mogelijk te maken dat inwoners ook financieel een steentje kunnen bijdragen aan het groener maken van Leidschendam-Voorburg. Namens de coöperatie tekenden Rob Kniesmeijer en Wim Konings het contract. Er hebben in totaal 36 leden ingetekend op het project. Zij investeren in groene energie en zij helpen daarmee de gemeente vorm te geven aan het duurzaamheidsbeleid. Na de schoolvakantie moeten nog de laatste formele, juridische loodjes worden opgepakt door de gemeente en de coöperatie. (foto PR)