Nieuws
D66: Waar was gemeente bij Pride-week?

D66-fractieleider in de gemeenteraad Jacco van Maldegem wil van B&W weten waar de gemeente was tijdens de recent gehouden Pride-week (27 juli tot en met 4 augustus). Hij wijst erop dat Leidschendam-Voorburg een regenbooggemeente is en de acceptie van lesbiënnes, homo’s, biseksuelen en transgenders steunt.

‘Is het het college van B&W opgevallen dat zowel bedrijven, instellingen als ook het kabinet op een of andere manier hebben ingespeeld op de Pride-week? Kan het college een overzicht geven van de dagen tijdens de Pride-week waarop de regenboogvlag is gehesen op onze gemeentelijke gebouwen?’

‘Kan het college een overzicht geven van de gemeentelijke uitingen op de eigen socialmediakanalen die inspelen op de Pride-week gedurende Pride-week? Kan het college een overzicht geven van gemeentelijke uitingen in traditionele papieren en audiovisuele media die inspelen op de Pride-week gedurende de Prideweek?’

‘Hoe heeft het college binnen de ambtelijke organisatie aandacht gegeven aan de Pride-week? Heeft het college overwogen op (nog) andere wijze in te spelen op de Pride-week? Zo ja, hoe? Zo nee, waarom niet? Beschikt het college over een communicatieplan op het dossier? Zo ja, op welke manier haakt dat plan in op de Pride-week? Zo nee, waarom niet?’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter