Nieuws
DigiBlue duikt in de telefonie

Onze technische partner DigiBlue is achter de schermen druk bezig geweest om nieuwe diensten op te zetten. Na het onderhandelen met netwerk leveranciers, schrijven van voorwaarden en natuurlijk testen van de diensten begint een en ander nu vorm te krijgen. Vandaag is men begonnen met de informatie over de nieuwe telefonie diensten in de website te verwerken.
https://www.digiblue.nl/telefonie/

DigiBlue bied stabiele en betrouwbare telefonie oplossingen voor bedrijven en particulieren. De telefonie oplossingen van DigiBlue bestaan uit o.a. vast mobiel telefonie, vaste VoIP telefonie en mobiele telefonie. Men kan ook terecht voor en stabiele internet verbinding van het hoogste niveau.

Het integreren van vaste en mobiele telefonie kan op verschillende manieren. De oplossingen variëren van slimme door schakelingen tot integratie op het allerhoogste niveau van de telecominfrastructuur. De dienst vast mobiel behoort tot de laatste categorie en gaat verder dan gewone vast mobiel-integratie door hosted voice en mobiele telefonie met elkaar te verenigen.

Bellen vanaf uw computer, mobiel of vaste telefoon? DigiBlue biedt een platform waarbij dit naadloos werkt. Bent u aan het bellen op uw vaste telefoon, maar moet u weg? Geen probleem! U schakelt het gesprek gewoon om naar uw mobiel, zonder dat uw gesprekspartner dit merkt. Weten wie er belt? Gebruik Coligo op uw computer. U ziet wie er belt en start gesprekken makkelijk vanaf uw scherm.

Het uitgangspunt van DigiBlue is bij de telefonie oplossingen het bedrijfsleven. Hierin komen de oplossingen welke men biedt het best tot zijn recht. Echter zijn vooral de vast mobiel oplossingen uitermate geschikt voor particulieren gebruikers. Bij vast mobiel combineert de klant vaste en mobiele telefonie in één abonnement. Meer informatie op www.digiblue.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter