,,Wilt u deelnemen aan een uniek onderzoek naar bescherming tegen muggen? Geeft u zich dan op voor het ZOEM-onderzoek. Ons klimaat verandert. Muggen die we niet kenden overleven hier in West-Europa. Dit brengt risico’s op ziektes met zich mee. Betere voorlichting aan reizigers kan helpen om verspreiding te voorkomen. GGD Reisvaccinaties is daarom het ZOEM-onderzoek gestart. Wie kan meedoen? Gaat u tussen 17 juli en 30 november 2019 naar Zuidoost-Azie? Bent u 16 jaar of ouder? Hebt u een smartphone die draait op Android? Bent u voor 1 december 2019 weer terug? Dan kunt u meedoen! Aanmelden Download de nieuwste versie van de app GGDreistmee. Ga in het menu rechtsboven naar ‘onderzoek’ en meld u aan. Kijk voor meer informatie over het onderzoek en over reisvaccinaties op www.zoem.info ”

(GGD Haaglanden)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter