De Voorburgse fotograaf Michel Groen organiseert  vrijdag 9 augustus een portretsessie. Deze vindt plaats in de studio aan de Gijsbrecht Bokellaan 15 in Voorburg en duurt van 10.00  tot 16.00 uur.

Michel legt uit voor wie de portret dag bedoeld is: ,,Ik maak een mooie foto van iemand voor bijvoorbeeld de linkedin-pagina, het CV, de sollicitatiebrief of andere social media. Een goed portret is uiterst belangrijk, zodat (nieuwe) zakelijke relaties of toekomstige werkgevers meteen al een beeld hebben met wie zij te maken hebben of krijgen. Een foto die u in het best mogelijke daglicht stelt. Immers, de profielfoto is de eerste indruk die men op (toekomstige) klanten, werknemers, werkgevers en collega’s maakt.”

Voor de prijs hoeft men het in ieder geval niet te laten. Die is € 12,50 voor 4 geselecteerde foto’s. Deze worden per mail in hoge resolutie na een optimale bewerking toegezonden. Voor aanmeldingen kan men mailen naar: mail@michelgroen.nl met de gewenste tijd waarop de foto’s gemaakt kunnen worden. (Foto: Portret door Michel Groen)

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter