Nieuws
Top tafeltennis bij VVV Leidschendam

Op zaterdag 24 augustus spelen 12 genodigde tafeltennissers van landelijk niveau het deBoer VVV Top-12 toernooi in Leidschendam (De Batstee, Ruysdaellaan 95). Aanvang 10.00 uur, halve finales en finale na 16.00 uur.

Organisator Patrick Bruijne: ,,De eerste twee edities waren enorm succesvol. Een sterke bezetting met aansprekende spelers, die ook in waren voor een leuke interactie met het traditioneel enthousiaste VVV-publiek. En in beide edities waanzinnig spannende finales over de volle 7 games, die uiteindelijk beide gewonnen werden door Michel de Boer, een naam die geen toelichting behoeft. Daarnaast zorgden spelers en publiek, alsmede DJ MikeyH voor een fenomenale ambiance. In het kleine tafeltenniswereldje gaat dat snel rond, dus we kunnen opnieuw rekenen op mooie namen. We verwachten ook nu weer een succesvol en vooral sfeervol toernooi.”

Er spelen top eredivisiespelers mee (de namen zijn nog even geheim), maar ook de lokale spelers Nolan Schultz en Patrick Bruijne.

Hoofdsponsor is ‘de Boer Maatwerk in Keukens’. Jacob de Boer, eigenaar van Maatwerk in Keukens: ,,We ondersteunen dit toernooi omdat VVV een prachtige club is met een mooie basis van vrijwilligers en gave events.”

Het doel van het toernooi is om tafeltennis en VVV te promoten en om voor te bereiden op de competitie in september. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd te komen kijken en zoals altijd bij VVV mag er enthousiast meegeleefd worden met de spelers. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter