Activiteiten
Danstalent gezocht voor disco-time
Het VTV, wat staat voor vrijwillige thuishulp, is op zoek naar dansers. Het is één keer per maand disco-time. Op vrijdagavond gaat men dan dansen met mensen een beperking. Dat gebeurt in de Herenstraat 165 in Voorburg. VTV helpt mensen met een beperking mee te doen in de samenleving. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger.
,,Hou je van dansen? Heb jij wel zin in een feestje? Ben jij een echte gangmaker en kun je goed met mensen met een beperking omgaan? Als vrijwilliger van het discoteam zorg je voor een gezellige sfeer tijdens een maandelijkse discoavond. Draai je liever zelf een plaatje? Word dan de huis-DJ! Wat vragen wij van je? Goed in contact leggen met onze doelgroep, affiniteit met de doelgroep, prettige sfeer kunnen creëren. Wat levert het je op? We bieden je leuke contacten, een onkostenvergoeding, begeleiding, cursussen en niet te vergeten: toffe feesten. Werkdagen en werktijden eens per maand op vrijdagavond van 19.00 tot 22.30 uur. Interesse of meer weten? Mail naar i.heins@vtvzhn.nl;