Aanstaande zaterdag, 17 augustus, organiseert de Stichting IBCE samen met buurtbewoners een cultureel feest in de Leidschendamse wijk Prinsenhof ter gelegenheid van Eid-al-Adha, het Offerfeest. Het feest wordt gehouden in het Prinsenhofpark tussen 13.00 en 16.00 uur. Het feest is bedoeld om de integratie, participatie en acceptatie van en in de Nederlandse samenleving te versterken en daarmee ook een manier om wederzijdse vooroordelen op een positieve manier te verkleinen. Samen eten, dansen en elkaar kennis laten maken met elkaar en elkaars culturele tradities en gebruiken helpt mensen om dichter tot elkaar te komen, vooroordelen weg te nemen en toenadering tot elkaar te bevorderen. Door ontmoeting kunnen bovendien nieuwe vriendschappen ontstaan en wordt het sociale netwerk groter.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter