Onder het motto ‘Kunst in huis en tuin, zomer 2019′ is er de komende weken veel te zien aan het Oosteinde 111 in Voorburg. Het betreft beelden en schilderijen van vijf kunstenaars, die drie achtereenvolgende weekeinden tentoon worden gesteld. Dat gebeurt op 24 en 25 augustus, 31 augustus en 1 september en op 7 en 8 september, steeds van 14.00 tot 17.00 uur.

De kunstweekeinden worden zondag 25 augustus om 15.00 uur geopend door Anneloes Blok, kunsthistorica en voorzitter van de wijkvereniging Oud-Voorburg. De deelnemende kunstenaars zijn Laurien Twaalfhoven (beelden), Albert in ’t Veld (neon-staal objecten), Angèle von Brixen (schilderijen), Willy Hampel (beelden) en Joke de Boer (beelden). Mevrouw De Boer overleed bij de voorbereiding van deze tentoonstelling, die hiermee volgens de organisatie de betekenis krijgt van een eerbetoon.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter