SenW lanceert op zaterdag 31 augustus om 11.00 uur De Sport & Cultuurkaart. De burgemeester zal de officiële lancering verzorgen op het hoofdpodium tijdens het Culturele Zomer Festival op de Koningin Julianalaan in Voorburg. Hierna volgt een spetterend en feestelijk optreden. De kaart geeft inwoners van alle leeftijden in Leidschendam-Voorburg de kans om op een laagdrempelige en leuke manier kennis te maken met het sport- en cultuuraanbod dat de gemeente rijk is.

 Met de kaart kunnen inwoners van Leidschendam-Voorburg deelnemen aan gratis activiteiten, proeflessen en trainingen. Daarnaast krijgen zij ook flinke korting op vele workshops en voorstellingen. Onder andere dansen, yoga, honkbal, boxen, voetbal, judo, hockey, waterpolo en walking football zit in het sportaanbod. Het cultuuraanbod kenmerkt zich door gratis toneelvoorstellingen, mozaïeken, schilderen, tekenen, korting op musea, koken, zingen en concerten. Er zijn in totaal meer dan 100 aanbieders en er is keuze uit meer dan 175 activiteiten. De kaart is geldig van 1 september 2019 tot en met 31 augustus 2020.

SenW heeft met een nieuwe website, waarvan het aanbod een samenvoeging is van de succesvolle Sportstrippenkaart en Cultuurkaart, afstand gedaan van de papieren kaarten. Op www.sportencultuurkaart.net staat een overzicht van alle activiteiten. Via de site kan men zich aanmelden middels een formulier dat rechtstreeks naar de sport- of cultuur aanbieder gaat. De website gaat live op 1 september.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter