Komende zaterdag, 17 augustus, wordt in Den Haag de tijdrit van de BinckBank Tour verreden. De tijdrit van ongeveer 9 kilometer start op de Bezuidenhoutseweg en finisht op het Malieveld. Het parcours van de tijdrit is volledig afgesloten voor verkeer. Omdat een deel van het parcours op de omleidingsroute voor de afgesloten Koningstunnel ligt, heeft de BinckBank Tour gevolgen voor de bereikbaarheid van Den Haag. Vanwege de afgesloten straten en de verwachte bezoekers is het aan te raden om op de fiets of met het openbaar vervoer  te komen.

Het parcours van de BinckBank Tour loopt van de Bezuidenhoutseweg naar de Laan van NOI en Benoordenhoutseweg richting Wassenaar Na het keerpunt op de kruising N14/A44 rijden de renners terug over de Benoordenhoutseweg, Laan van NOI en de Boslaan naar de finish op de Boorlaan bij het Malieveld.

Het Malieveld is vanaf vrijdag 16 augustus afgesloten in verband met opbouw. Het startgebied Bezuidenhoutseweg is afgesloten vanaf zaterdag 17 augustus 6.00 uur tussen de kruising met de Rijnstraat en de Prins Clauslaan in verband met de opbouw van de start. De tijdrit gaat over een volledig afgesloten parcours. Het parcours is zaterdag 17 augustus afgesloten vanaf 9.00 tot 17.00 uur. Ook de Koningstunnel is afgesloten. De reguliere omleidingen naar Nieuw Babylon en het Bernardviaduct via de Zwarteweg zijn niet mogelijk. (foto gemeente Den Haag)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter