Wijkagent Mirjam heeft deze week een bezoek gebracht aan BSO De Zeppelin. Daar gaf zij een presentatie aan de kinderen en alle medewerkers van de buitenschoolse opvang. De kinderen hebben Mirjam het hemd van het lijf gevraagd: “Is dat een echt pistool?”, “Heb je wel eens een boef gevangen?”, “Zitten er nu boeven aan het politiebureau?” en nog veel meer. Mirjam heeft hen verteld verteld welk telefoonnummer zij moeten bellen als er een noodsituatie zich voordoet en dat de politie hun grootste vriend is. Ook heeft Mirjam de kinderen een politieauto laten zien. Als verrassing kreeg de wijkagent nog een optreden voorgeschoteld waarbij de kinderen een boef vingen en deze door hen werd geboeid met handboeien. (foto Vlietkinderen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter