Activiteiten
ZomerPret in laatste week vakantie

Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen in de week van 26 tot en met 30 augustus deelnemen aan ZomerPret, georganiseerd door welzijnsorganisatie Woej. ‘Thuisbasis’ voor alle activiteiten is De Groen Loper, Van Royenstraat Voorburg. Het programma:

– Maandag 26 augustus van 10.00-15.00 uur
ZomerPret trapt af! Vandaag kunnen de kinderen aan verschillende sprookjesachtige workshops meedoen! Er kan sprookjesachtig geknutseld en gekookt worden. Ook is er toneel voor de kinderen die graag zelf een sprookje maken.

– Dinsdag 27 augustus van 10.00-15.00 uur
Vandaag mag iedereen zijn sportkleding uit de kast halen want het is sportdag! Er worden verschillende workshops gegeven door sportdocenten. Er wordt een lekker voetballetje getrapt. Ook is er een echte streetdance juf die stoere danspasjes gaat leren. Verzamelen om 10.00 bij Forum Sport, Prins Bernhardlaan 242 in Voorburg

Woensdag 28 augustus van 10.00-15.00 uur
Vandaag zijn er weer allerlei sprookjes workshops te doen op de Groene Loper. Men kan meedoen met Bingo, bouwen met de Creatool of meedoen aan een workshop programmeren bij de bibliotheek aan de Vliet.

Donderdag 29 augustus van 10.00-15.00 uur
Vandaag gaat men naar het Haagse Bos. Hier zijn allerlei avonturen te beleven onder leiding van echte natuurkenners van ‘Natuur is een Feest’!

Vrijdag 30 augustus van 10.00-13.00 uur
Vandaag wordt de ZomerPret feestelijk afgesloten.  Er is eerst een wandeling dus trek lekkere schoenen aan. Eerst wandelen naar de Vliet en dan een stukje varen op een echte boot. Daarna wandelt de groep terug en wordt de ZomerPret samen afgesloten.

Om mee te kunnen doen aan ZomerPret is aanmelding vooraf nodig via www.woej.nl/zomerpret Er zijn ook kosten aan verbonden: per dagprogramma maandag, dinsdag, woensdag vijf euro; donderdag en vrijdag 10 euro. Wie de hele week wil deelnemen betaalt 30 euro; houders van de Ooievaarspas 15.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter