Activiteiten
Week van de Alfabetisering met café en lunch

Begin september  is het weer tijd voor de Week van de Alfabetisering. Dit jaar is er in Leidschendam een feestelijk Taalcafé gepland op dinsdag 10 september. In Voorburg is er een voorleeslunch over Taal  op donderdag 12 september. Deelname is gratis. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Het thema van het taalcafé is “Taal en taart”. Het wordt een feestelijke middag met koffie, thee en taart. In het Taalcafé kan men de Nederlandse taal beter leren spreken en begrijpen. Het Taalcafé is gratis en duurt dinsdag 10 september van 13:30 tot 15:00 uur. Te vinden aan het Fluitpolderplein 5 in Leidschendam.

Bij Woej De Groene Loper aan de Van Royenstraat 2 in Voorburg wordt donderdag 12 september een Voorleeslunch over Taal gehouden. Men eet samen tijdens deze gezellige lunch en luistert naar een verhaal. Ook wordt er over taal gepraat. De lunch duurt van 12.30 tot 14.00 uur.