De met camera’s beveiligde parkeergarage aan de Raadhuistraat in Voorburg blijkt bepaald niet veilig te zijn. Dit weekeinde is er opnieuw in een groot aantal auto’s ingebroken. De garage nabij de Oude Haven heeft al jaren het credo onveilig te zijn. Er is sprake van vandalisme, inbraken en er zijn complete auto’s gestript of verdwenen. Na lang aandringen van omwonenden heeft de gemeente kort geleden camera bewaking aan laten brengen.

Deze blijkt echter niet voldoende om de gehele garage in beeld te krijgen. Daarvan hebben ook de autokrakers zich vergewist. Bij tal van auto’s buiten camera bereik is dit weekeinde een van de zijruiten in geslagen. Auto’s werden grondig doorzocht en bruikbare spullen zijn meegenomen. Wie de kraak nog niet zelf had ontdekt, is door de politie op de hoogte gebracht. Inmiddels hebben de vaste gebruikers van de garage hun lesje weer geleerd en worden auto’s alleen nog in het zicht van de camera’s geparkeerd.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter