Sport en Welzijn organiseert samen met Westvliet Family Sports & Health club op de donderdagen  vijf september, drie oktober, zeven november en vijf december de creActief Sport en Cultuur 55+ dagen. Die worden gehouden bij de sportclub aan de Westvlietweg 55 in Den Haag. De dagen zijn eigenlijk ochtenden en duren  van 09.00 tot 12.00 uur.

Na het succes van voorgaande edities is er dit najaar gekozen voor een maandelijks terugkerend evenement waarbij de 55+ inwoners van Leidschendam-Voorburg elke eerste donderdagochtend van de maand gratis kunnen sporten en culturele activiteiten doen bij Westvliet. De sportieve en culturele activiteiten die aangeboden worden zijn tai chi, fitness, squash, bridge, bloemen tekenen, fotocollage maken, vogels tekenen en zingen. Deze activiteiten zijn onder begeleiding van gediplomeerde docenten. Het aanbod wisselt per donderdag. Voor de squash is er een vrije inloop en deze activiteit is zonder begeleiding. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of meer informatie verkrijgen via: creactiefsenioren@senw-lv.nl.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter