SenW organiseert donderdag 29 augustus in samenwerking met Creasie, Vlietkinderen, JGZ, Florence en Small Steps het Beweegkriebels Festival. Het jaarlijks terugkerende evenement vindt van 10.00 tot 12.00 uur plaats aan de Dobbelaan 4 in Leidschendam-Voorburg. Kinderen van anderhalf tot vier jaar kunnen o.a. een gratis les Beweegkriebels volgen.

Het Beweegkriebels Festival is een ochtend vol met sport- en spelactiviteiten voor peuters. Daarnaast zijn er informatie kramen voor de ouders.  ,,Het is onwijs leuk dat er een evenement is voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Helemaal omdat er nog weinig activiteiten en evenementen voor deze doelgroep zijn”, aldus buurtcoach Joyce van der Sloot.

Maandag 16 september starten er nieuwe lessenreeksen Beweegkriebels. De cursus is speciaal voor peuters. De ukkies gaan met elkaar onder professionele begeleiding een half uurtje rennen, springen, rollen en dansen. De beweging is goed voor jonge kinderen. Hierdoor ontdekken zij spelenderwijs de wereld om hen heen en de fysieke mogelijkheden van hun lichaam.  Ouders kunnen hun kinderen tijdens het festival inschrijven voor de cursus Beweegkriebels en gebruik maken van een leuke aanbieding. Meer informatie over Beweegkriebels:  www.senw-lv.nl/sport-cultuur/gezond-bewegen/beweegkriebels

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter