Na het niet door gaan de vorige keer, is er nu een nieuwe kans DIS  te horen en zien met hun programma ‘Zandloper’ . Dat kan tijdens het Conckelaer Kelderconcert op vrijdag de dertiende september om 20.00 uur.  Kaarten zijn te koop aan de bar en kosten € 10=. (Beperkt aantal plaatsen). Grandcafé De Conckelaer is te vinden aan de Hoekweg 1, in Voorburg.

Klein, intiem, bijna breekbaar. Dat is DIS.  ‘Zandloper’ brengt  gedichten van Jean Pierre Rawie, Willem Wilmink en Inge Tielman op muziek gezet door Marcel de Graaf, bekend van de Haagse Flamencoband de Règâhs. Amy Egbers (mezzosopraan), is net afgestudeerd aan het Fontys conservatorium in klassieke zang en muziektheater. Naast haar rol in ‘Generations’, samen met haar moeder Janke Dekker, zingt zij, samen met Marcel de Graaf (zang/gitaar), dit jaar ook de gedichten van Jean Pierre Rawie, Willem Wilmink en Inge Tielman.

Amy (1992), Marcel (1952), verschillende leeftijden, verschillende achtergronden. Een uniek samensmelting in hun programma ‘ Zandloper’, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema’s liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn (Jean Pierre Rawie in ‘We hebben alles nog tegoed’, 2001). Een uitzonderlijk, soms ontroerend, dan weer vrolijk makend programma.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter