Theatergroep Voorburg brengt op 15, 21 en 22 september het stuk ‘De ontdeugende streken van Hetty de heks’: een kinderstuk voor kinderen vanaf 4 jaar. Het stuk wordt twee maal per dag opgevoerd, om 14.00 en 16.00 uur, in het Amco theater, Feithplein Voorburg.

De meester lakei heeft het druk: hij moet eerst alle post nog uitzoeken voor de koning en daarna ook nog alle afspraken voor de koning opschrijven in het Grote Regeringsboek. Bij de post zit een brief van Hettie de heks die heel graag op het paleis wil komen werken en ook nog een brief van Agent Prent die schrijft dat hij komt logeren. Genoeg te regelen dus.

Maar dan gebeuren er toch wel hele rare dingen: wat is er met het Grote Regeringsboek aan de hand? En wat is er met die rare bezem? Waarom kun je niet eens meer rustig op de bank zitten? Dit is allemaal te zien bij de kindervoorstelling.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter