Activiteiten
Zomerweek bij Stadstuin Rusthout extra feestelijk

Van maandag 26 augustus tot en met zondag 1 september organiseert Stadstuin Rusthout in Leidschendam (tegenover Leidsenhage)  weer de inmiddels traditionele Zomerweek: dagelijks open  van 11.00-17.00 uur en bruisend van de activiteiten voor jong en oud. Dit jaar is het extra feestelijk omdat de Stadstuin over een nieuw gebouw beschikt. Bij slecht weer kunnen de meeste activiteiten nu ook doorgaan. Sommige workshops of activiteiten zijn gratis, voor andere wordt een bijdrage van 2 euro gevraagd. Nadere informatie vindt men op www.stadstuinrusthout.nl Om teleurstelling te voorkomen is van te voren opgeven wenselijk voor een aantal activiteiten via info@stadstuinrusthout.nl of op een lijst op de StadstuinDe natuurspeeltuin, de tuin en het terras zijn ook zonder activiteiten al het bezoeken waard en elke dag zijn er onbeperkt Oudhollandse spelletjes te doen en worden er iedere dag pannenkoeken gebakken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter