Topklasser Voorburg CC is aanstaande zaterdag gastheer van de landelijke finaledag Twenty20. Vier finalisten strijden die dag om de landstitel. Om 10.00 uur en 13.30 uur vinden de halve finales plaats. De finale start rond 17.00 uur, waarna rond 20.00 uur de prijsuitreiking wordt verwacht. Toernooiwinst geef recht op deelname aan de European Cricket League, die dit jaar door VOC werd gewonnen. De vier finalisten zijn dit jaar VOC, ACC, Excelsior en HBS.

 De T20-finaledag belooft spectaculair cricket. Beide teams krijgen slechts 120 ballen om een totaal neer te zetten in plaats van de gebruikelijke 300. Dat betekent meer risico, meer vang- en run-outkansen, meer zespunters en meer spektakel. Regerend Nederlands T20-kampioen is HBS.

De cricketers rekenen op veel publiek en een echte T20-sfeer (jingles, omroep, good food and drinks) met de grote kanonnen als O’Dowd en Visée en nog veel meer internationals. Daarom doet men een dringend beroep op (oud) leden om zich te melden als vrijwilliger die dag voor hulp op het veld dan wel in het clubhuis. Aanmelden bij secretaris@vcc.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter