Onder grote belangstelling werden donderdagmiddag twee nieuwe informatieborden onder het viaduct van de A12 / Utrechtsebaan in Voorburg – naast Huygens Hofwijck – onthuld door directeur Peter van der Ploeg en wethouder Jan Willem Rouwendal. De presentatie werd na het openingswoord door voorzitter Kees Verbeek van stichting Mooi Voorburg gehouden door bestuurslid Marie Thérèse Ford-Claasen. Dit alles in het kader van het 60 jarig bestaan van de stichting. De ontwerper / kunstenaar Geert Mul was bij de onthulling ook aanwezig. De nieuwe informatie geeft een toelichting op de tien afbeeldingen op de wand onder het viaduct, waarbij wisselend licht een speciaal effect geeft, waardoor de afbeeldingen als het ware gaan bewegen. (foto’s Ot Douwes)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter