Nieuws
Eenrichtingsverkeer telde eigenlijk niet

Sinds jaar en dag weten de bewoners van de Koninginnelaan in Voorburg niet beter dan dat er in hun straat eenrichtingsverkeer geldt. Vanaf 1965 was dat het geval in het deel van de laan tussen Westeinde en Willemstraat, richting Westeinde. Daarna is voor het resterend deel van de Koninginnelaan, tussen Willemstraat en Laan van Middenburg, eveneens eenrichtingsverkeer ingesteld, richting Laan van Middenburg. Alleen hebben nijvere gemeenteambtenaren nu ontdekt dat er over het eenrichtingsverkeer voor dit deel van de laan nooit een formeel verkeersbesluit is gevallen. En dat was nodig om het allemaal rechtskrachtig te maken. B&W hebben zulks nu alsnog geregeld via een verkeersbesluit. Of automobilisten die zich niet aan het eenrichtingsverkeer hielden en werden betrapt nu ook met terugwerkende kracht hun boete terug krijgen, meldt het stadsbestuur niet.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter