Nieuws
Pand Scheepswerf Leidschendam nu te huur

Ooit zat er het kantoor van welzijnsorganisatie Woej; Scheepswerf 18-19 te Leidschendam (ook wel bekend als De Schuitejager). Daarna verkocht de gemeente het pand aan een ondernemer die er eerst een seniorencentrum in wilde huisvesten, daarna meerdere bedrijven en toen een restaurant. Nadat de gemeente, gesteund door de Raad van State, voor dit laatste een stokje had gestoken, staat het pand nu plots te huur.

De huur beloopt 6000 euro per maand. Er moet een contract voor vijf jaar worden aangegaan. De makelaar meent dat de locatie goed bereikbaar is per auto en met openbaar vervoer. Bovendien zijn er ‘in de directe omgeving ruim voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar’.

De nieuwe huurder moet wel actief zijn in de maatschappelijke sector: ‘waar onder voorzieningen van educatieve, sociale, culturele, medische en levensbeschouwelijke aard al dan niet in combinatie met daaraan ondergeschikte voorzieningen ten behoeve van dienstverlening en/ of sport, alsmede ondergeschikte detailhandel en/of horeca ten dienste van deze voorzieningen. Binnen deze bestemming zijn alle vormen van kinderopvang toegestaan’. Aldus de makelaar.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter