Justen de Wildt is vandaag om 12.30 uur te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM.  ‘Heb vertrouwen’ is de titel van de nieuwe single van Justen : een prachtig nummer met een heerlijke gipsy sound. Een zeer verrassend nummer van deze jonge zanger uit Veenendaal. Ook Ingmar Hut is op de radio te horen en wel om 13:05 uur. Deze zomer is voor Ingmar Hut sterk begonnen, want een prachtig lied ‘Bij de Griekse zee’, geschreven en gecomponeerd door Martin Sterken trok hem zo aan dat hij ervoor heeft gekozen om deze op te nemen en uit te brengen. Het is een gezellig nummer met Griekse invloeden dat in menig café gedraaid zal gaan worden, maar ook mensen mee zal nemen in de vakantie-stemming. Als derde gast verwelkomt Kakafonie om 13.35 uur Elisabeth Grey. Ze komt haar debuutsingle laten horen. Elisabeth  maakt disco/pop-muziek en heeft haar debuutsingle ‘You’ve got to grow’ officieel uitgebracht. Ook haar tweede single is bijna afgerond en zal dit jaar nog verschijnen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter