Nieuws
Claudia Sträter opent nu al winkel in toekomstige Mall

Claudia Sträter, Expresso en Steps openen woensdag 4 september hun deuren in Leidsenhage, het toekomstige Westfield Mall of the Netherlands. Het gehele winkelcentrum opent pas in 2020, maar tot het einde van het jaar openen veel winkels hun deuren al in de zuid fase van het project.

Sinds de oprichting maakt het eigenzinnige merk een razendsnelle groei door. Goede service en respect voor mens en milieu staat voorop bij Claudia Sträter. Unibail-Rodamco-Westfield heeft met Claudia Sträter een overeenkomst gesloten voor een winkel van 225 m2 op een prominente locatie in het toekomstige winkelcentrum.

Expresso staat bekend om haar wisselende, opvallende, trend- en stijlgevoelige items. Deze modieuze collectie wordt aangevuld met fijne basics. De collecties worden ontworpen met alle vrouwen in het achterhoofd en zijn beschikbaar in de maten 34 t/m 46. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Expresso. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van biologisch katoen en milieuvriendelijkere stoffen zoals Tencel. Expresso opent een winkel van 138m2.

In the Mall zal Steps een unieke winkel van 180m2 openen. De winkel is voorzien van een compleet nieuw design waarbij de klantbeleving nog meer centraal staat. De collecties van Steps zijn gevuld met rijke kleuren en exclusieve prints. Kortom kleding met lef.

Vandaag, 29 augustus,  heropent de C&A haar deuren. De afgelopen maanden was C&A gesloten vanwege een ingrijpende verbouwing. Vanaf donderdag kunnen consumenten weer terecht in de geheel vernieuwde vestiging van C&A op de Rozemarijn.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter