Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf

Voor zondag hoofdklasser RKAVV start dit weekeinde de competitie. De Leidschendammers reizen naar Haren (Groningen) om daar Be Quick 1887 te ontmoeten. De overige lokale voetbalploegen beginnen met de bekercompetitie.

RKAVV speelt dit seizoen in hoofdklasse A. Be Quick speelt al tien seizoenen op dit niveau. Tussen medio 2016 en medio 2018 kwam met zelfs uit in de derde divisie. Afgelopen seizoen eindigde de ploeg uit Haren als 12e in de hoofdklasse A. RKAVV scoorde na een moeizaam seizoen een elfde stek in hoofdklasse B.

Bij RKAVV is men vol goede hoop dat het dit seizoen beter zal lopen, vrij van degradatiezorgen. Men heeft een stek onder de eerste vijf in het vizier. Aanvang van het duel in Haren is 14.00 uur.

Zaterdag eerste klasser Forum Sport reist voor de beker naar Teylingen in Sassenheim. De wedstrijd wordt vanaf 15.00 uur gespeeld. Zaterdag vierde klasser SEV speelt zaterdag om 14.30 thuis aan de Kastelenring Leidschendam tegen de Fc Boshuizen, eveneens voor de beker.

Op zondag moet tweede klasser VV Wilhelmus naar VV Groenweg in Zevenhuizen voor een bekerontmoeting. De bal gaat om 14.00 uur rollen. Derde klasser Stompwijk’92 bekert op eigen veld tegen SVH. Aftrap op sportpark Meerhorst 14.00 uur.

De bekerduels vinden plaats in poules van vier. Er wordt een halve competitie gespeeld. De winnaar gaat door naar de volgende ronde.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter