Nieuws
Start SEV Junior Kasteelheren

SEV heeft al jaren een groep van zestien ondernemers als gezamenlijke hoofdsponsor onder de naam ‘SEV Kasteelheren’. Het succes van ‘SEV Kasteelheren’ heeft nu geleid tot de oprichting van ‘SEV Junior Kasteelheren’ dat het komende voetbalseizoen hoofdsponsor van de SEV-Jeugd is.

Binnen SEV Junior Kasteelheren hebben zich acht bedrijven verenigd: Dutch Boosting Group (Veenendaal), TEAM VIER (Amsterdam), restaurant 1723 (Voorburg), Voetbal academie Ton Jenner, Inkoop ID (Voorburg), Lamping Adviesgroep (Den Haag), PuuRR aan de Vliet (Leidschendam) en Toet Catering (Leidschendam).

De SEV Junior Kasteelheren richten zich op de ontwikkeling van de jeugdspelers en ondersteuning van alle jeugdteams van SEV. De ondersteuning is direct zichtbaar want iedere jeugdspeler heeft komend seizoen een tenue met het logo van de Junior Kasteelheren op de borst. Overige jeugdactiviteiten zoals voetbalkampen, toernooien maar ook trainings- en wedstrijdmateriaal wordt uit de sponsorgelden gefinancierd.

Meer informatie over de Junior Kasteelheren is te vinden op www.sev-voetbal.nl Wilt u met uw bedrijf deelnemen? Het is mogelijk vanaf € 250,- per seizoen. Voor informatie over de deelname, of misschien een persoonlijk gesprek, kunt u contact op nemen met de SEV-sponsorcommissie via vz.sponsorcommissie.sev@ziggo.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter