Het was er warm, lawaaiig en druk. Kortom alles klopte bij de 20e editie van het Cultureel Zomerfestival, dat zaterdag in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg werd gehouden. Al voor de officiële opening  speelde de Woodstreet Bigband. Burgemeester Klaas Tigelaar nam om 11:00 uur plaats op de ‘catwalk’ en hield zijn openingstoespraak. Dit jaar waren er 71 stands en bloemen voor de organisatoren. SenW had een nieuwe sport&cultuur kaart, die door de burgemeester aan de toeschouwers werd toegelicht en getoond. In de tientallen kramen gaven medewerkers allerhande verenigingen en instellingen informatie. Maar men kon ook meespelen, -zingen, -sporten en swingen. Het enthousiasme van een ieder maakte duidelijk: in Leidschendam-Voorburg is de kop voor het nieuwe seizoen eraf! (foto’s Ot Douwes)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter