Nieuws
Voetbalweekeinde achteraf: topscore in beker

Een gelijkspel voor zondag hoofdklasser in de eerste wedstrijd van het seizoen en vier zeges in de beker. Dat is de balans van het eerste voetbalweekeinde in het nieuwe seizoen.

RKVV Teylingen – Forum Sport 0 – 6

Forum Sport had het tegen de zondag tweedeklasser niet echt moeilijk, al moet je dat natuurlijk wel afdwingen. Er werd met veel inzet en gevoetbald, hoog tempo en met veel druk naar voren. Bij balverlies werd er meteen collectief gejaagd op de bal.

En als er weer balbezit was dan was er zeer gevarieerd aanvalsspel. Vanuit het sterke middenveld werden de vleugelspitsen Brian de Jong en Edoardo Saurwalt gezocht met als centrumspits de gevaarlijke Luuk Goedbloed. Het was al na acht minuten raak. Een prima voorzet van Brian de Jong vanaf rechts en Luuk Goedbloed scoorde de 0-1.

Een kwartier later aanval over links. Edoardo Saurwalt bediende Brian de Jong: 0-2. Vlak voor rust waren de rollen omgedraaid. Assist van Brian en doelpunt van Edoardo: 0-3. Na rust wat wissels bij Forum Sport. Op een assist van Tom Bijen scoorde Edoardo de 0-4 en vlak daarna schoot ook Edoardo de rebound van de keeper er in (0-5). Vlak voor tijd een prima actie van Marc du Chatinier. Hij speelde zich op rechts vrij en schoot hard in.

Overige uitslagen:

SEV – Fc Boshuizen (zat.) 4 – 2

SV Groeneweg – VV Wilhelmus 1 – 5 (2 Jacky Adam, 35 Sven van Noppen, 36 Sven van Noppen, 45 Jacky Adam, 46 Jacky Adam)

Stompwijk’92 – SVH 2 – 0 (rust 0 – 0)

Be Quick 1887 Haren (Gr.) – RKAVV 0 – 0