Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg organiseerde eind vorige week met diverse partners van het project ‘Beweegpret 55+ aan zet’ op een succesvolle Sportproeverij voor vijfenzestigplussers in Leidschendam. Het evenement had als doel om meer inwoners van Leidschendam-Voorburg kennis te laten maken met de ouderen gym en bij het project betrokken sportverenigingen uit de regio.

Een combinatie van mooi weer, samenzijn en de befaamde smoothie fiets liet de deelnemers een zeer plezierige dag beleven. Zij werden door demo’s en activiteiten geënthousiasmeerd en dit heeft geleid tot aanmeldingen bij de Ouderengym, gymnastiekvereniging Gymnova, sportcentrum Rust, gymnastiekvereniging AVGV en tafeltennisvereniging VVV. “Het beste is om gewoon mee te komen doen. Dan ervaar je of je het leuk vindt. Een proefles is gratis dus ik zou zeggen probeer het uit. We kunnen iets makkelijks doen, of iets moeilijks. Er is uitdaging op ieder niveau” aldus combinatiefunctionaris Joyce van der Sloot (SenW).

“Een strippenkaart kost € 20. Hiermee kunt u acht keer gymmen (€ 2,50 per les). Voordat u besluit een strippenkaart aan te schaffen kunt u een keer gratis meedoen. U kunt een lesdag en locatie kiezen. U hoeft zich hier niet voor aan te melden. Na de proefles beslist u of u vaker mee wilt doen. De docent regelt dan direct met u de inschrijving”.

Er wordt gesport op maandag  van 10:30 tot 11:30 uur bij de Stichting Duivenvoorde, Duivenvoorde 262, Leidschendam; dinsdag van 10:30 tot 11:30 uur in WZH Schoorwijck, Zaagmolenstraat 96, Leidschendam; vrijdag  van 13:30 tot 14:30 uur bij Wijkvereniging Essesteijn, Elzendreef 10, Voorburg en ook op vrijdag van 13:30 tot 14:30 uur bij WZH Prinsenhof, Gravin Juliana van Stolberglaan 1, Leidschendam. Kijk voor meer informatie op www.senw-lv.nl.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter