Op de Parkweg in Voorburg zit Parkroad. Vanuit deze studio is na het zomerreces het rock and roll radioprogramma met artiesten van vroeger en nu weer gestart. Erik Kuylaars, de presentator, is zo’n vier jaar geleden in de Boerderij begonnen met een team. Parkroad Café is een periode uitgezonden via Omroep West. Het programma was de afgelopen tijd niet meer in de ether te ontvangen, maar is zelfstandig verder gegaan en is nu via de stream te ontvangen. Parkroad Café wordt vanaf nu uitgezonden via Midvliet op de woensdagavond. De ene week tussen 21 en 23 uur en de andere week tussen 22 en 23 uur. In Parkroad Café ontvangt presentator Erik Kuylaars de top van de Nederlandse muziek. De techniek is in handen van Rob von Romer en Iwan Pronk.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter