De Rabobank investeert met Rabo ClubSupport een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Regio Den Haag stelt dit jaar € 80.000,- beschikbaar. De leden van Rabobank Regio Den Haag kunnen vanaf 27 september stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Voetbalvereniging BSC ’68, Scouting Hubertus-Brandaan en Voetbalvereniging SEV doen samen mee. Stemt u op een van hen?

‘Clubs willen toegankelijk zijn voor iedereen’, zegt Marco van Stappershoef, penningmeester van scouting Hubertus-Brandaan. ‘Daarom is de contributie vaak niet zo hoog. Bij zaken als het renoveren van het clubhuis, bijzonder materiaal aanschaffen, of in ons geval een nieuwe motor voor de sleer, is alle financiële hulp welkom.’

Beide voetbalverenigingen zijn ook druk in de weer om zo veel mogelijk leden van de Rabobank voor zich te winnen. BSC ’68 wil een fantastisch jeugdkamp neerzetten voor hun leden en bij SEV zijn de toiletten aan een opknapbeurt toe. ‘Als sportclub hebben we de gezondheid van onze leden hoog in het vaandel. Daar draagt schoon en goed werkend sanitair natuurlijk veel aan bij’, aldus voorzitter Rob de Ruijter. Volgens Wim Boevé, secretaris van de sponsorcommissie bij BSC’68, is een financiële aanvulling op het jeugdkampbudget uiteraard van harte welkom.

Leden van de Rabobank kunnen vanaf 27 september  stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Zij krijgen daarover bericht. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging/stichting. Meer op: https://www.rabo-clubsupport.nl/regio-den-haag/deelnemers.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter